Yamaha RS Viking Profesional RS Viking Profesional
Moto

Yamaha RS Viking Profesional RS Viking Profesional

Rega:  15.600 €     ngendi bisa tuku?

Sasis / rem

Suspension

Jinis suspensi ngarep: Independen, wishbone dobel, Hidrolik, guncangan Sel Gas, trek ski 975 mm
Perjalanan suspensi ngarep, mm: 161
Jinis suspensi mburi: Pro Comfort Suspension W / Flip up, penyerap kejut KYB, 40 mm, HPG, luwes, trek Camoplast Rip Saw, ukuran (WxDxH) mm: 508x3912x35
Lelungan suspensi mburi, mm: 275

Sistem rem

Rem mburi: Kaliper piston papat piston, rem disk berventilasi, rem parkir mekanis, tuas penyesuaian tinggi

Технические характеристики

Ukuran

Dawa, mm: 3260
Jembar, mm: 1201
Dhuwur, mm: 1390
Volume tangki bahan bakar, l: 40

Engine

Jinis mesin: Papat-stroke
Pemindahan mesin, cc: 973
Stroke diameter lan piston, mm: 79.0 x 66.2
Jumlah silinder: 3
Jumlah katup: 12
Sistem pasokan: 40 mm Keihin x 3 digawe panas
Jinis adhem: Cairan
Jinis bahan bakar: Bensin
Sistem pengapian: TCI Digital kanthi Sensor Posisi Throttle
Sistem peluncuran: Listrik

Transmisi

Kopling: YVXC
Panularan: Variator mbalikke

Isi Paket

Nyawa

Geser ngarep / mburi sing digawe panas

Endi sing tuku Yamaha RS Viking Professional RS Viking Professional?

ViDi Moto Life

Tel: (044) 503-03-05, (044) 591-91-01

Address: saka Sofievskaya Borschagovka st. Bolshaya Koltsevaya, 60a

201715.600

* - data saiki ing 05.06.2020/XNUMX/XNUMX

Add a comment