U0127 Komunikasi sing Ilang Kanthi Modul Pemantauan Tekanan Tirus
Kode Kesalahan OBD2

U0127 Komunikasi sing Ilang Kanthi Modul Pemantauan Tekanan Tirus

U0127 Komunikasi sing Ilang Kanthi Modul Pemantauan Tekanan Tirus

Datasheet DTC OBD-II

Komunikasi sing Ilang Kanthi Modul Monitor Tekanan Ban

Apa tegese iki?

Kode Masalah Diagnostik (DTC) iki minangka kode transmisi umum, sing tegese ditrapake kanggo kendaraan sing dilengkapi OBD-II, sanajan umum, langkah-langkah pemecahan masalah lan perbaikan tartamtu bisa beda-beda gumantung saka pabrikan, jinis sistem komunikasi, kabel jumlah lan warna kawat. ing sistem komunikasi.

Kode iki tegese modul Sistem Pemantauan Tekanan Tirus (TPMS) lan modul kontrol liyane ing kendaraan ora saling komunikasi. Sirkuit sing paling umum digunakake kanggo komunikasi dikenal minangka komunikasi Bus Area Controller, utawa mung bis CAN.

Tanpa bis CAN iki, modul kontrol ora bisa komunikasi lan alat pindai sampeyan bisa uga ora nampa informasi saka kendaraan, gumantung saka sirkuit kasebut.

TPMS nampa sinyal frekuensi radio saka sensor tekanan ban. Input kasebut digunakake kanggo ngandhani driver tekanan ban sing sithik banget nggunakake simbol ing dashboard lan, ing sawetara kasus, maca tekanan ban nyata ing modul atap. Input iki uga diterusake menyang modul liyane liwat sistem komunikasi bis.

Langkah-langkah ngatasi masalah bisa beda-beda gumantung saka pabrikan, jinis sistem komunikasi, nomer kabel, lan warna kabel ing sistem komunikasi.

gejala

Gejala kode mesin U0127 bisa uga kalebu:

  • Indikator TPMS urip

alasan

Biasane alesan nginstal kode iki yaiku:

  • Bukak ing sirkuit bis CAN +
  • Bukak ing bis CAN - sirkuit listrik
  • Sirkuit cekak kanggo listrik ing sirkuit bis CAN
  • Cepet mudhun ing sirkuit bis CAN
  • Mundhut daya utawa lemah kanggo modul TPMS - sing paling umum
  • Arang - modul kontrol rusak

Prosedur diagnostik lan ndandani

Titik wiwitan sing apik yaiku mriksa buletin layanan teknis (TSB) kanggo kendaraan tartamtu. Masalah sampeyan bisa uga dadi masalah sing dingerteni babagan perbaikan sing wis dirilis pabrikan lan bisa ngirit wektu lan dhuwit sajrone diagnosis.

Yen alat pindai sampeyan bisa ngakses kode masalah lan siji-sijine kode sing sampeyan tarik saka modul liyane yaiku U0127, coba ngakses modul TPMS. Yen sampeyan bisa ngakses kode saka modul TPMS, kode U0127 minangka kode intermiten utawa memori. Yen kode modul TPMS ora bisa diakses, kode U0127 sing disetel modul liyane aktif lan masalah wis ana.

Gagal sing paling umum yaiku mundhut daya utawa lemah kanggo modul.

Priksa kabeh sekring nyedhiyakake modul TPMS ing kendaraan iki. Priksa kabeh alasan modul TPMS. Goleki titik landasan landhesan ing kendaraan lan priksa manawa koneksi kasebut resik lan aman. Yen perlu, copot, jupuk sikat kawat cilik lan solusi baking soda / banyu banjur resiki, konektor lan papan sing gegandhengan.

Yen wis ana perbaikan, busak DTC saka memori lan delengen apa U0127 bali utawa sampeyan bisa ngubungi TPMS. Yen ora ana kode bali utawa konektivitas dibalekake, masalah kasebut bisa uga ana masalah sekring / sambungan.

Yen kode bali, goleki sambungan bis CAN C ing kendaraan tartamtu, utamane konektor modul TPMS. Medhot sambungan kabel batere negatif sadurunge nyopot konektor ing modul kontrol TPMS. Sawise dideteksi, priksa konektor lan kabel kanthi visual. Goleki goresan, scuffs, kabel sing ora katon, tandha kobong, utawa plastik cair. Medhot sambungan lan mriksa terminal kanthi tliti (bagean logam) ing njero konektor. Delengen yen katon kobong utawa duwe warna ijo sing nuduhake korosi. Yen sampeyan kudu ngresiki terminal, gunakake alat pembersih kontak listrik lan sikat sikat plastik. Ngidini garing lan oles pelumas listrik ing terminal.

Tindakake sawetara pamriksa voltase sadurunge nyambungake konektor bali menyang modul TPMS. Sampeyan mbutuhake akses menyang volt / ohmmeter digital (DVOM). Priksa manawa modul TPMS nduweni daya lan lemah. Ngakses diagram wiring lan nemtokake ngendi daya utama lan lemah Penyetor mlebu modul TPMS. Sambungake baterei sadurunge nerusake modul TPMS sing isih dipateni. Sambungake timbal abang voltmeter kanggo saben B + (voltase baterei) sumber daya kepasang menyang konektor modul TPMS, lan timbal ireng voltmeter kanggo lemah apik (yen ora yakin, baterei negatif tansah dianggo). Sampeyan ndeleng maca voltase baterei. Priksa manawa sampeyan duwe alasan sing apik. Sambungake timbal abang voltmeter menyang positif baterei (B +) lan timbal ireng kanggo saben sirkuit lemah. Sawise maneh, sampeyan kudu ndeleng voltase baterei saben sampeyan nyambungake. Yen ora, ndandani sirkuit daya utawa lemah.

Banjur mriksa loro sirkuit komunikasi. Goleki CAN C + (utawa HSCAN +) lan CAN C- (utawa HSCAN - sirkuit). Kanthi kabel ireng voltmeter disambungake menyang lemah apik, nyambung kabel abang kanggo CAN C +. Kanthi tombol lan mesin mati, sampeyan kudu ndeleng babagan 2.6 volt karo fluktuasi sethitik. Banjur sambungake kabel abang voltmeter menyang sirkuit CAN C-. Sampeyan kudu ndeleng babagan 2.4 volt kanthi fluktuasi cilik. Produsen liyane nuduhake CAN C- ing babagan 5V lan tombol oscillating karo engine mati. Priksa spesifikasi pabrikan sampeyan.

Yen kabeh tes lulus lan komunikasi isih ora bisa, utawa sampeyan ora bisa mbusak DTC U0127, sampeyan mung bisa njaluk bantuan saka diagnostician otomotif sing dilatih amarga iki bakal nuduhake modul TPMS sing gagal. Umume modul TPMS iki kudu diprogram utawa dikalibrasi kanggo kendaraan supaya bisa diinstal kanthi bener.

Diskusi DTC sing gegandhengan

  • Fiesta Multiple RCM + Kode IPC 2014 (U0253, U0127, U0140, U0257)Aku duwe pengganti APIM ing Fiesta sawise rong kesalahan layar demek. Kaloro kasus kasebut kedadeyan sajrone telung wulan. Ing kalorone kasus kasebut, sistem swara ora responsif lan tampilan liyane langsing. Sawise kesalahan nomer loro, ora ana maneh masalah, w ... 

Butuh pitulung luwih lengkap nganggo kode u0127?

Yen sampeyan isih butuh pitulung karo DTC U0127, kirim pitakonan ing komentar ing ngisor artikel iki.

CATHETAN Informasi iki diwenehake mung kanggo informasi. Iki ora dimaksudake kanggo digunakake minangka rekomendasi perbaikan lan kita ora tanggung jawab kanggo tumindak sing ditindakake ing kendaraan apa wae. Kabeh informasi ing situs iki dilindhungi dening hak cipta.

Add a comment