U0126 Komunikasi Ilang Kanthi Modul Sensor Sudut Kemudi (SAS)
Kode Kesalahan OBD2

U0126 Komunikasi Ilang Kanthi Modul Sensor Sudut Kemudi (SAS)

U0126 Komunikasi Ilang Kanthi Modul Sensor Sudut Kemudi (SAS)

Datasheet DTC OBD-II

Komunikasi Ilang Kanthi Modul Sensor Sudut Kemudi (SAS)

Apa tegese iki?

Iki minangka kode masalah diagnostik sistem komunikasi umum sing ditrapake kanggo paling akeh lan model kendharaan. Kode iki tegese modul Multi-Axis Acceleration Sensor (MAS) lan modul kontrol liyane ing kendaraan kasebut ora saling komunikasi.

Sirkuit sing paling umum digunakake kanggo komunikasi dikenal kanthi komunikasi Controller Area Bus, utawa mung bis CAN. Tanpa bis CAN iki, modul kontrol ora bisa komunikasi lan alat pindai sampeyan bisa uga ora nampa informasi saka kendaraan, gumantung saka sirkuit kasebut.

Modul SAS tanggung jawab kanggo ngandhani modul liyane ing bis CAN sing posisi setir dipasang. Iki mengaruhi operasi sistem kemudi, perubahan sistem suspensi lan, sing paling penting, perlu kanggo Kontrol Stabilitas Elektronik (ESC). ESC njaga stabilitas kendaraan ing kabeh kahanan nyopir, manawa ing trotoar udan utawa nalika nyopir kanthi agresif.

Langkah-langkah ngatasi masalah bisa beda-beda gumantung saka pabrikan, jinis sistem komunikasi, nomer kabel, lan warna kabel ing sistem komunikasi.

gejala

Gejala kode mesin U0126 bisa uga kalebu:

  • Lampu Indikator Malfungsi (MIL) madhangi
  • Indikator ABS urip
  • Indikator TRAC urip (gumantung karo pabrike)
  • Indikator ESP / ESC aktif (gumantung karo pabrike)

alasan

Biasane alesan nginstal kode iki yaiku:

  • Kelangan kekuwatan utawa lemah menyang modul SAS (paling umum)
  • Bukak ing sirkuit bis CAN +
  • Bukak ing bis CAN - sirkuit listrik
  • Sirkuit cekak kanggo listrik ing sirkuit bis CAN
  • Cepet mudhun ing sirkuit bis CAN
  • Arang - modul kontrol rusak

Prosedur diagnostik lan ndandani

Titik wiwitan sing apik yaiku mriksa buletin layanan teknis (TSB) kanggo kendaraan tartamtu. Masalah sampeyan bisa uga dadi masalah sing dingerteni babagan perbaikan sing wis dirilis pabrikan lan bisa ngirit wektu lan dhuwit sajrone diagnosis.

Yen alat pindai sampeyan bisa ngakses DTC lan mung kode sing ditarik saka modul liyane yaiku U0126, coba ngakses modul sistem sudut setir. Yen sampeyan bisa ngakses kode saka modul SAS, kode U0126 iku salah siji intermiten utawa kode memori. Yen kode kanggo modul SAS ora bisa diakses, banjur kode U0126 disetel dening modul liyane aktif lan masalah wis ana.

Gagal sing paling umum yaiku mundhut daya utawa lemah.

Priksa kabeh sekring nyedhiyakake modul SAS ing kendaraan iki. Priksa kabeh alasan modul SAS. Goleki titik landasan landhesan ing kendaraan lan priksa manawa koneksi kasebut resik lan aman. Yen perlu, copot, jupuk sikat wulu cilik lan solusi baking soda / banyu banjur resiki, konektor lan papan sing gegandhengan.

Yen wis ana perbaikan, busak DTC saka memori lan delengen apa U0126 bali utawa sampeyan bisa ngubungi modul SAS. Yen ora ana kode sing dikembalikan utawa komunikasi dibalekake, masalahe biasane masalah fius / koneksi.

Yen kode bali, goleki sambungan bis CAN C ing kendaraan tartamtu, utamane konektor modul SAS. Medhot sambungan kabel batere negatif sadurunge nyopot konektor ing modul kontrol LAS. Sawise dideteksi, priksa konektor lan kabel kanthi visual. Goleki goresan, scuffs, kabel sing ora katon, tandha kobong, utawa plastik cair. Medhot sambungan lan priksa kanthi tliti terminal (bagean logam) ing njero konektor. Delengen yen katon kobong utawa duwe warna ijo sing nuduhake korosi. Yen sampeyan kudu ngresiki terminal, gunakake alat pembersih kontak listrik lan sikat sikat plastik. Ngidini garing lan oles pelumas listrik ing terminal.

Tindakake sawetara pamriksa voltase sadurunge nyambungake konektor bali menyang modul SAS. Sampeyan mbutuhake akses menyang volt / ohmmeter digital (DVOM). Priksa manawa sampeyan duwe daya lan lemah ing modul SAS. Ngakses diagram wiring lan nemtokake ngendi daya utama lan lemah Penyetor ngetik modul SAS. Sambungake baterei sadurunge nerusake karo modul SAS isih dipatèni. Sambungake timbal abang voltmeter kanggo saben B + (voltase baterei) sumber daya klebu ing konektor modul SAS, lan timbal ireng voltmeter kanggo lemah apik (yen yakin, baterei negatif tansah dianggo). Sampeyan ndeleng maca voltase baterei. Priksa manawa sampeyan duwe alasan sing apik. Sambungake timbal abang voltmeter menyang positif baterei (B +) lan timbal ireng kanggo saben sirkuit lemah. Sawise maneh, sampeyan kudu ndeleng voltase baterei saben sampeyan nyambungake. Yen ora, ndandani sirkuit daya utawa lemah.

Banjur mriksa loro sirkuit komunikasi. Goleki CAN C + (utawa HSCAN +) lan CAN C- (utawa HSCAN - sirkuit). Kanthi kabel ireng voltmeter disambungake menyang lemah apik, nyambung kabel abang kanggo CAN C +. Kanthi tombol lan mesin mati, sampeyan kudu ndeleng babagan 2.6 volt karo fluktuasi sethitik. Banjur sambungake kabel abang voltmeter menyang sirkuit CAN C-. Sampeyan kudu ndeleng babagan 2.4 volt kanthi fluktuasi cilik. Produsen liyane nuduhake CAN C- ing babagan 5V lan tombol oscillating karo engine mati. Priksa spesifikasi pabrikan sampeyan.

Yen kabeh tes pass lan komunikasi isih ora bisa, utawa sampeyan ora bisa mbusak DTC U0126, mung bab sing bisa rampung kanggo njaluk bantuan saka diagnostician automotive dilatih, minangka iki bakal nuduhake modul SAS rusak. Umume modul SAS iki kudu diprogram utawa dikalibrasi kanggo kendaraan supaya bisa diinstal kanthi bener.

Diskusi DTC sing gegandhengan

  • 2007 Prius kanthi 6 DTC: P1121 C1242 U0123 U0124 U0126 B1421Pungkasane aku entuk adaptor Techstream lan nemokake kode kasebut ing Prius 2007 bojoku. Sing pertama sing dakdeleng ing adaptor ELM1 lan Torsi == P327. Aku duwe 1121 wulan kepungkur lan ndandani kanthi ngganti katup kontrol. Ditampilake minangka kode saiki lan sadurunge. Aku nyoba mutusake apa ana liyane ... 
  • Kesalahan fungsi transmisi otomatis Mercedes P170900 U012600Hai, Esuk iki aku miwiti MB E-300 (kreta stasiun, model 2013), lan sawise 3 km pesen kesalahan katon ing dashboard kanthi warna abang (fungsi transmisi otomatis), banjur mobil ora nguripake lan gir ora bisa digunakake . Sawise ngenteni 1 menit, aku miwiti mesin maneh tanpa masalah utawa masalah transmisi utawa ... 
  • 05 Kode Scion xB U0124 U0126 P0012 P0442 P0446Ana lampu ing dashboard lan aku ora bisa lulus inspeksi. Tindak maju otomatis lan maca kode kasebut. Apa sing dakkolehi: U0124 U0126 P0012 P0442 P0446 Apa ana ide kepiye carane bisa ndandani iki? Matur nuwun kanggo pitulung sampeyan!… 
  • 2015 silverado 1500 4 × 4 kode ganti wiper U0073 U0077 U0126Pengusap mung bisa digunakake kanthi maksimal. ora intermiten, saiki kacepetan alon utawa medium. kabeh digunakake kabeh. Entuk saklar anyar lan ganti saklar sinyal wiper / puter. SAIKI sinyal puter ora bisa digunakake, flasher ora bisa digunakake, isih mung ngusap kacepetan dhuwur, saiki panel nglaporake manawa setir daya dikurangi lan sistem kontrol traksi ... 

Butuh pitulung luwih lengkap nganggo kode u0126?

Yen sampeyan isih butuh pitulung karo DTC U0126, kirim pitakonan ing komentar ing ngisor artikel iki.

CATHETAN Informasi iki diwenehake mung kanggo informasi. Iki ora dimaksudake kanggo digunakake minangka rekomendasi perbaikan lan kita ora tanggung jawab kanggo tumindak sing ditindakake ing kendaraan apa wae. Kabeh informasi ing situs iki dilindhungi dening hak cipta.

Komentar 3

  • Claudio

    Halo, ayo ndeleng Ford Cmax 2008, mesin gagal, aku sijine diagnosis dhewe, ngandika silinder siji Gagal lan aku mbusak kabel lan Gagal engine ilang, kesalahan sudut kemudi katon lan banjur mbusak. iku, kode tetep metu DTC u0126.00.8A wingi sing bisa bantuan kula please.

  • Ahmad Rifai

    Aku duwe sistem doyo tarik camaro malfunctioning. Kadhangkala sistem gagal lan kelip-kelip ing dashboard, lan kadhangkala nguripake, lan kita ora ngerti apa salah.

Add a comment