Twins - pilihan Stroller kanggo kembar
Artikel menarik

Twins - pilihan Stroller kanggo kembar

Ora bisa dipungkiri yen wong tuwa kembar kudu menehi perhatian gedhe kanggo milih kereta dorong sing bener. Dheweke kerep lali babagan aspek penting kayata kapasitas bagasi mobil, jembar lawang ngarep, lift utawa bis transportasi umum. Stroller kanggo kembar mengaruhi mobilitas ibu lan bapak. Yen salah milih, bisa nyebabake masalah logistik sing signifikan. Apa sing kudu digoleki nalika tuku stroller bayi?

Kaping pisanan, kita kudu ngerti manawa ora ana model universal. Saben kulawarga duwe kabutuhan dhewe-dhewe, mula kritéria sing beda-beda bakal penting. Kita uga duwe opsi metrik sing beda. Nanging, ana fitur sing kudu diduweni stroller kembar sing apik lan sing kudu diwaspadai.

bobot kembar kembar

Karakteristik sing paling penting saka kereta dorong sing apik yaiku bobote. Kasunyatane yaiku panggunaan saben dina asring mbutuhake kekuwatan sing akeh. Ing limang sasi pisanan urip, bobot lair bayi mundhak kaping pindho. Yen kita nganggep yen bayi bobote rata-rata 3000 g, banjur ing enem sasi bayi sing bobote luwih saka 12 kg bakal ana ing kereta dorong kembar. Mulane, bobot saka mobil kudu dadi kurang sabisa, nanging ing wektu sing padha kudu njamin kita stabilitas.

Trolley lan dimensi

Stroller kembar dawane 100 nganti 170 cm - ing kasus stroller sisih-sisih - lan ambane 65 nganti 92 cm nalika dadi kereto sisih. Nalika milih dimensi sing cocog, kita kudu nganalisa kanthi ati-ati kahanan ing ngendi kita manggon lan ngevaluasi kemampuan transportasi model iki. Jembar kursi uga bakal penting. Asring kedadeyan yen kereta dorong sing luwih sempit duwe kursi bocah sing luwih gedhe tinimbang sing luwih gedhe. Biasane kita tuku model kanggo rong taun, saengga jembar kursi kasebut penting banget kanggo nyenengake bocah cilik. Kréta sisih-sisih paling asring kurang saka 80 cm, mula kudu gampang pas liwat lawang standar.

Roda model

Roda minangka unsur sing penting banget kanggo stroller nalika gampang digunakake. Sing luwih gedhe, luwih gampang kanggo push cart liwat macem-macem jinis terrain. Yen kita are looking for model kanggo nunggang ing lemah hard, ing asas sembarang jenis wheel bakal nindakake. Yen kita arep mlaku-mlaku liwat alas utawa ing dalan negara, luwih apik roda karet kembung utawa busa. Roda plastik nyedhiyakake bantalan cilik. Supaya luwih trep kanggo ngontrol stroller kanggo kembar, iku worth nggunakake gembong putar. Kanggo mundhakaken mobil, sampeyan ora perlu gaweyan gedhe.

Kursi sing cocog

Nalika milih model stroller dobel kanggo bayi sing durung bisa njagong dhewe, kita fokus ing gondola jero. Mung nalika bocah-bocah nguwasani seni njaga posisi tegak, sampeyan bisa nemtokake kursi stroller, sing kudu dilengkapi sabuk pengaman. Kajaba iku, kita menehi perhatian marang railings, sing uga menehi perlindungan. Penak sing akeh yaiku posisi kursi sing bisa diatur kanthi kapisah. Banjur bocah siji bisa mudhun menyang posisi ngapusi, dene bocah liyane bisa terus nunggang ing posisi lungguh. 

Stroller sisih utawa sisih dening sisih?

Nalika milih kursi rodha rong kursi, dilema utama yaiku milih model siji-siji utawa sisih-sisih. Sing pisanan umume dikenal minangka "trem". Keuntungane yaiku bocah-bocah ora ngganggu saben liyane. Iki penting banget nalika salah sijine bocah turu nalika mlaku-mlaku, lan sing liyane pengin terus ngujo donya ing saubengé. Nanging, sampeyan kudu ngerti yen salah sawijining bocah ora bakal bisa ndeleng mburi nalika mlaku-mlaku, amarga dheweke bisa ndeleng mburine sedulur. Ora bisa ndeleng wong tuwa uga.

Kauntungan saka gerobak sing sempit yaiku luwih gampang kita nyopir liwat lawang, toko, nyempit ing antarane mobil ing trotoar. Sayange, iku luwih angel kanggo nguripake amarga dawa. Model sisih luwih amba. Iki ngidini anak kanggo nggabungake. Nanging, sampeyan kudu ngukur lawang ngarep utawa mriksa dimensi lift. Mulane, pilihan model tartamtu bakal gumantung ing kemungkinan omah individu lan pilihan saka kulawarga tartamtu. Sawetara ibu luwih seneng stroller siji-siji, kanggo liyane, model sisih-by-side minangka pilihan sing paling apik.

Add a comment