Perbandingan kabijakan OSAGO lan CASCO - perusahaan endi sing luwih murah? Laporan
Artikel menarik

Perbandingan kabijakan OSAGO lan CASCO - perusahaan endi sing luwih murah? Laporan

Perbandingan kabijakan OSAGO lan CASCO - perusahaan endi sing luwih murah? Laporan Kamar Industri Otomotif Polandia wis mriksa pinten sampeyan kudu mbayar tanggung jawab sipil lan asuransi mobil ing sawetara perusahaan asuransi. Premi kanggo mobil lan pembalap beda saka pitung kutha padha dibandhingake.

Perbandingan kabijakan OSAGO lan CASCO - perusahaan endi sing luwih murah? Laporan

Analis PIM mbandhingake premi asuransi mobil ing wulan Juni. Tawaran kasebut wis diuji dening patbelas perusahaan asuransi utama ing Polandia. Tarif kanggo kabijakan TPL lan AC ditliti ing pitung kutha: Warsawa, Poznan, Krakow, Wroclaw, Pila, Czestochowa lan Olsztyn. Bedane tarif ing saben kutha beda-beda saka sawetara atus nganti pirang-pirang ewu zloty. Tarif sing paling disenengi ditawakake perusahaan direktur, i.е. perusahaan sing ngedol kabijakan utamane liwat telpon lan Internet.

Iki minangka peringkat perusahaan sing ngetung paling akeh kanggo rega murah kanggo OSAGO lan CASCO ing perbandingan individu:

Minangka PIM nambah, papan ing meja kanthi skor nol ora ateges perusahaan asuransi iki paling larang. Iku mung tegese perusahaan ora tau rangking ing limang perusahaan paling murah kanggo profil driver individu. 

Perusahaan kanthi tarif paling menarik ing negara kasebut yaiku perusahaan asuransi sing beroperasi utamane ing sistem langsung: LINK4, AXA Direct, Proama. Perusahaan kasebut saiki uga adol kabijakan liwat agen asuransi lan liwat saluran distribusi liyane kayata bank utawa dealer mobil.

Deleng uga: Pira rega OSAGO - kita mbandhingake tarif kanggo kabeh wilayah

- Perusahaan asuransi duwe macem-macem pendekatan kanggo penilaian risiko lan, miturut tarif lan kendaraan sing pengin diasuransiake. Mulane prabédan rega ageng. Yen malah karo mobil inexpensive padha tekan sawetara ewu zł, bisa dianggep sawetara perusahaan ora pengin asuransi mobil tartamtu lan tarif sing ora competitive. Iku tansah worth mriksa tawaran saka macem-macem perusahaan. Sampeyan uga kudu eling yen nalika tuku OSAGO lan lambung otomatis sukarela ing siji perusahaan, kita bisa Count ing prices preferensial. Lan, mesthi, kita kudu tansah mriksa orane katrangan lan kahanan insurance, ngandika Roman Kantorski, Presiden Kamar Polandia Industri Otomotif.

PIM mriksa rega kabijakan asuransi tanggung jawab pihak katelu sing wajib, uga tanggung jawab pihak katelu lan paket asuransi lengkap. Analisis kasebut nyakup kendaraan lan pembalap bekas kanthi profil risiko, umur lan riwayat "klaim" sing beda-beda, sing minangka salah sawijining faktor utama sing mengaruhi premi asuransi. Thanks kanggo Dana Jaminan Asuransi, perusahaan asuransi bisa kanthi gampang mriksa kesimpulan kontrak apa lan nalika kita nyebabake tabrakan utawa kacilakan lalu lintas. Yen mangkono, kita bakal mbayar luwih akeh. Sampeyan ora kudu menehi informasi palsu babagan iki, amarga yen ana karusakan, iki bisa nyebabake penolakan kanggo mbayar bagean ganti rugi.

Deleng uga: Asuransi mobil - kesalahan sing paling umum nalika tuku kabijakan OSAGO lan CASCO

Panggonan panggonan uga penting kanggo ukuran premi asuransi tanggung jawab pihak katelu. Rega saka kabijakan tanggung jawab sipil sing ditawakake perusahaan asuransi iki kanggo sopir lan mobil sing padha ing Pila lan Warsaw ing perusahaan sing padha bisa beda-beda kanthi faktor loro. Ing kutha-kutha gedhe kayata Wroclaw, Krakow lan Poznań, kita bakal mbayar asuransi luwih akeh tinimbang, contone, ing Olsztyn utawa Częstochowa.

Akeh faktor liyane sing mengaruhi rega asuransi sampeyan. Ora mung mobil apa sing kita duwe lan pirang-pirang kilometer kita nyopir ing setahun, nanging uga apa kita duwe kulawarga lan apa kita nggawa anak nganggo mobil - banjur, miturut perusahaan asuransi, kita nyopir kanthi luwih ati-ati, lan mulane kita bakal mbayar kurang kanggo politik.

Deleng uga: Asuransi tanggung jawab - pembalap enom mbayar kaping lima luwih akeh tinimbang pembalap sing berpengalaman

Ing kasus lambung mobil, papan parkir penting amarga ana risiko maling. Preferensi diwenehake kanggo garasi lan parkir sing dijaga. Umur kita, lan pengalaman nyopir, uga penting. Penanggung nganggep luwih akeh wong sing wis ngentekake pirang-pirang taun ing mburi setir.

Gender miturut aturan Uni Eropa ora bisa dianggep. Ing kasus apa wae, stereotipe umum yen wanita nyopir luwih elek lan luwih akeh kacilakan ora dilindhungi dening statistik. Wanita minangka pembalap sing luwih aman babagan risiko asuransi.

Analisis kasebut kalebu mobil bekas sing paling kerep didaftar ing kelas ing 2012: Ford Fiesta, Opel Astra, Skoda Octavia, Kia Sportage. Sumber informasi babagan rega kebijakan yaiku kantor perusahaan asuransi, agen penjualan kebijakan, situs web lan hotline. Harga sing diuji yaiku tarif kanggo pelanggan individu, ora kalebu sing diarani. paket dealer lan asuransi armada.

Deleng asuransi mobil lan tarif tanggung jawab kanggo mobil lan pembalap sing kalebu ing perbandingan kasebut:

Disusun dening ATP adhedhasar informasi PIM

Add a comment