Priksa mobil sadurunge tuku. Iku prasaja
Artikel menarik

Priksa mobil sadurunge tuku. Iku prasaja

Priksa mobil sadurunge tuku. Iku prasaja Wong sing kasengsem tuku mobil bekas, motor utawa kendaraan liyane sing kadhaptar ing Polandia bisa mriksa akeh rincian dhewe, sing bisa dadi penting banget kanggo pamilik anyar.

Priksa mobil sadurunge tuku. Iku prasajaKamentrian Dalam Negeri, bebarengan karo Pusat Teknologi Informasi Pusat, nggawe kesempatan kanggo nampa laporan gratis babagan kendaraan sing menarik kanggo kita. Laporan iki asale saka database Central Vehicle Registry, mula akurat lan ngemot data rinci babagan kendaraan kasebut wiwit pisanan didaftar ing negara kasebut. Iki bisa nglindhungi kita saka tumindak bakul sing ora sopan sing nyedhiyakake informasi palsu babagan kondisi teknis.

Apa sing bisa kita sinau babagan mobil utawa motor impen sing arep dituku bekas. Informasi sing ditampa saka program sing gampang digunakake kalebu:

- data teknis kayata ukuran mesin lan daya utawa jinis bahan bakar, jumlah kursi, bobot kerb kendaraan utawa muatan sing diidini

- Taun produksi

- tanggal inspeksi teknis wajib sing dilewati kendaraan, kalebu informasi babagan apa sing paling anyar

- maca odometer sing direkam sajrone pemeriksaan teknis (dikumpulake ing CGR wiwit 2014)

– informasi apa kendaraan duwe insurance tanggung jawab sipil wajib bener kanggo pihak katelu

– nomer nduweni ing Polandia lan pratondo saka wilayah kang kendaraan iki kedhaftar

- informasi babagan apa sing duwe sadurunge iku pribadi utawa perusahaan,

– apa kendaraan saiki kadhaptar minangka dicolong.

Entuk data gampang banget, mung ketik ing kolom sing cocog:

- Nomer registrasi kendaraan

- tanggal registrasi pisanan kendaraan

- Nomer VIN - nomer unik kanggo saben mobil. Iki diwenehake lan diselehake ing kendaraan dening pabrikan.

Mikir apa iku worth nglampahi sawetara menit kanggo mriksa kendaraan sing kasengsem ing, supaya sawise tuku sampeyan ora Getun sing kondisi technical sawijining ora cocog karo bakul kang njamin. Gampang banget kanggo nyithak laporan kasebut. Informasi ing ndhuwur bisa diakses saka komputer apa wae lan gratis. Kanggo nindakake iki, bukak www.historiapojazd.gov.pl.

Add a comment