Lancer Evo X - mobil polisi anyar saka polisi Polandia
Artikel menarik

Lancer Evo X - mobil polisi anyar saka polisi Polandia

Lancer Evo X - mobil polisi anyar saka polisi Polandia Polisi Polandia terus-terusan nyoba modernisasi armada kendaraan. Conto sing paling apik yaiku tuku mobil polisi Hyundai i30 anyar, uga kendaraan mburu tanpa tandha, Mitsubishi Lancer Evo X.

Lancer Evo X - mobil polisi anyar saka polisi Polandia Mitsubishi Lancer Evo minangka kendaraan sing digandhengake utamane karo motorsport. Generasi kapisah saka sedan Jepang iki wis sukses melu unjuk rasa ing saindhenging donya kanggo akèh taun. Kabeh nuduhake kasunyatan manawa pembalap Polandia bakal nggandhengake Lancer karo ... polisi. Petugas Podlasie nampa mobil polisi anyar tanpa tandha sing dirancang kanggo nguber perompak dalan.

Mitsubishi wis menang tender kanggo mobil polisi announced sawetara minggu kepungkur dening Markas Polisi Utama ing Bialystok. Mula saka iku, dheweke kudu nyukupi sawetara syarat, salah sijine yaiku anane lampu awan. Mulane, bakul dilengkapi lampu LED tambahan mobil iki.

Miturut karakteristik saka polisi Lancer ora beda saka model standar kasedhiya ing dealerships mobil. Ing hood punika engine 2 liter karo 295 hp. lan kacepetan paling dhuwur 240 km/j.

Petugas Podlasie nampa siji salinan kendaraan iki. Ora dingerteni manawa luwih akeh Lancer bakal diadopsi.

Add a comment