Kode Kesalahan OBD-II (Priksa Lampu Mesin)
Kode Kesalahan OBD2

Kode Kesalahan OBD-II (Priksa Lampu Mesin)

Kode Kesalahan OBD-II (Priksa Lampu Mesin)

Kode Kesalahan OBD-II (Priksa Lampu Mesin)

Sugeng rawuh ing OBD-Codes.com, markas sampeyan kanggo kabeh sing ana gandhengane karo OBD-II. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kode OBD, panjelasan kode OBD-II, panjelasan trim bahan bakar, utawa jawaban kanggo pitakon liyane, bukak area FAQ kita.

Kode OBD-II sing paling umum yaiku: P0kode transmisi xxx sing kapacak ing ngisor iki ing kaca iki bebarengan karo P2xxx umum & P3kode umum xxx (tulung gulung mudhun). Kanggo kode OBD-II liyane, pilih Bxxxx - B Codes - OBD-II Body Codes utawa Cxxxx - C Codes - Chassis Codes.

Dhaptar Kode Masalah Umum Transmisi Umum (DTC)

Iki minangka kode masalah sing paling umum. Kita wis nganyari dhaptar siji-kaca lengkap kabeh kode alangan transmisi sing umum.

Amarga dhaptar kasebut dawa banget, kita dibagi dadi macem-macem kaca miturut kategori utawa karakter pisanan saka kode kasebut. Dadi yen sampeyan duwe kode kaya P0420, klik link P04xx ing ngisor iki kanggo mbukak dhaptar kode kasebut.

  • P00xx - DTCs P0000 nganti P00
  • p01xx
  • P02xx - DTCs P0200 nganti P02

Kode pabrikan (P1xxx)

Yen DTC (Kode Masalah Diagnostik) diwiwiti P1xxx, tegese iki kode pabrike. Kanggo informasi luwih lengkap babagan kode P1, pilih mobil sampeyan ing kene:

  • Acura
  • Audi
  • BMW
  • Chevrolet
  • Dodge / Chrysler / Jeep
  • Renault
  • Kawasaki
  • Hyundai
  • Infiniti
  • Isuzu
  • jaguar
  • Kia
  • Land Rover
  • Lexus
  • Mazda
  • Mitsubishi
  • Nissan
  • Subaru
  • Toyota
  • VW

CATHETAN Informasi iki diwenehake mung kanggo informasi. Iki ora dimaksudake kanggo digunakake minangka rekomendasi perbaikan lan kita ora tanggung jawab kanggo tumindak sing ditindakake ing kendaraan apa wae. Kabeh informasi ing situs iki dilindhungi dening hak cipta.

Add a comment