Sikat dandanan - sing kudu dipilih lan cara ngrawat?
Peralatan militèr,  Artikel menarik

Sikat dandanan - sing kudu dipilih lan cara ngrawat?

Antarane atusan aksesoris dandanan sing kasedhiya, sampeyan mung bisa ilang. Mulane iku worth njupuk persediaan ing jedhing lan tinimbang applicators kaetung, spons lan spons, nggawe pesawat saka paling penting, sikat perlu sing bakal bisa ing tangan saka pemula lan penyayang dandanan profesional. Punika tips.

Jinis bristles sing beda-beda, macem-macem bentuk sikat dandanan nggawe kita kerep nggawe kesalahan nalika milih pisanan. Dadi akeh gadget sing njupuk papan sing larang ing rak utawa ing laci meja rias. Where kanggo miwiti looking for soko tenan perlu lan praktis? Kang siji kanggo milih ing wiwitan? Pisanan sampeyan kudu njawab pitakonan: apa bristle kudu digawe saka sikat?

Sikat sing kudu dipilih - alami utawa sintetik?

Iki dilema! Ayo dadi nyoba kanggo nindakaken cepet bandhingane lan nyorot sing paling penting Kaluwihan lan cacat.

Apik bristles alam iku banget alus lan nyenengake kanggo tutul. Kanggo produksi sikat kasebut, wol badgers, bajing, jaran lan weasels paling asring digunakake. Cathetan: mesthi ora kanggo vegan lan penderita alergi! Ing siji, delicacy lan fluffiness saka bristles ndadekake aksesoris becik kanggo aplikasi, nyebar lan campuran Kosmetik garing lan longgar, i.e. wêdakakêna, blushes, eyeshadows lan highlighters. Nanging, nalika tuku sikat kasebut, kudu dipriksa yen tiba saka rambut. kepriye? Mung narik wong munggah sethitik. Yen ora ana apa-apa ing tangan sampeyan, iki minangka tandha yen sikat digawe kanthi apik. Nanging, sampeyan kudu ngelingi yen bristles alam keropos, supaya akeh bubuk utawa blush bakal tetep ing sikat, lan ora ing kulit. Kajaba iku, wangun lan bristles saka sikat alam gampang deformed. Mulane, kudu diganti luwih kerep. Kanggo nyimpulake: nyenengake kanggo nggunakake, nanging ora ekonomi banget lan, sayangé, kurang awet.

Lan apa bab bristles sintetik? Serat nilon utawa poliester kuwat, awet lan gampang diresiki. Dheweke paling apik karo formula kosmetik cair lan krim, yaiku dhasar, concealer lan blushes krim. Padha nyerep kosmetik kurang saka bristles alam lan kurang kamungkinan kanggo nimbulaké alergi, lan yen padha, iku luwih kamungkinan minangka asil saka alergi kanggo dye sing serat ditutupi karo.

sikat apa aku kudu miwiti?

Yen sampeyan pengin ngrampungake set dhasar sikat, kita mung menehi limang ukuran lan wujud sing beda kanggo nglamar kosmetik warna. Iki cukup kanggo nindakake kabeh dandanan.

  • Ayo dadi miwiti karo sikat dhasar. Ing kene sampeyan butuh sikat sintetis sing gedhe, luwih apik kanthi tip ndhuwur sing rata. Ide iki kanggo sikat kanggo aplikasi lapisan pondasi sing sampurna lan tipis ing kulit tanpa ninggalake garis-garis. Bulu kandel sing dipotong nembus menyang kabeh pojok lan celah ing rai. Aplikasi kasebut bakal apik banget yen sampeyan nemokake sikat alus. Coba siji iki, contone, saka baris Beter, sikat dhasar sing rata, bulu sintetis. Saliyane dhasar, sampeyan bisa nggunakake highlighter krim ing pipi lan malah tongkat dhasar kanggo kontur rai.

Beter, Sikat Foundation, Bulu Sintetis Datar, 1 Sikat 

  • Saiki wektune milih sikat bubuk. Sing luwih gedhe lan fluffier luwih apik. Bunder, rada dipotong ing sisih, cocok kanggo bubuk sing longgar lan ditekan. Bulu kudu ninggalake jumlah partikel bubuk minimal ing kulit. Sawise kabeh, kita mung ngomong babagan ngrampungake dandanan lan efek matte utawa satin sing lembut. Sikat sing gedhe lan alus bisa ditemokake, contone, ing kene: Donegal La Brush.

Donegal LA BRUSH POWDER BRUSH (4234)

  • Katelu, penting rerumput dienggo kanggo aplikasi blush lan bronzer. Sampeyan kudu luwih cilik lan luwih cendhek tinimbang sing ditrapake kanggo bubuk. Kajaba iku, kudu duwe permukaan sing rada sloping supaya bisa langsung blush utawa bronzer liwat cheekbones ing siji gerakan. Mrikso Ibra, blush, bronzer lan sikat highlighter.

Ibra, Blush, Bronzer & Highlighter Brush #106 

  • после rerumputsampeyan bakal mbutuhake kanggo shading lan shading bayangan kanggo abad. Sanajan seniman dandanan ngumpulake sikat mripat sing ora kaetung ing koper profesional, kita mung butuh siji, nanging serbaguna. Cilik, cendhak, rada truncated lan flattened ing sisih ndhuwur, lan uga cukup alus lan kandhel. Kanthi sikat kasebut, sampeyan bisa ngetrapake lan nyebarake bayangan ing tlapukan ndhuwur lan ing sisih ngisor. Yen sampeyan nguwasani seni iki, mutusake dhewe yen sampeyan butuh sikat liyane - contone, kanggo nyampur warna. Ana sing universal Pilihan Top Eyeshadow Brush Extra S.

Sikat eyeshadow Pilihan Top S, 1 pc. 

  • Sikat pungkasan ing set limang esensial yaiku sikat khusus kanggo nyorot alis. Cilik, cetha ditetepake lan tipis, digunakake kanggo aplikasi eyeshadows ditekan utawa krim. Sampeyan bisa nggawe garis ing alis kanthi gampang kanthi cara iki, utawa nggambar garis sing luwih kenthel kanthi bayangan. Sampeyan uga bisa nggunakake sikat eyeshadow iki. Iki bisa digunakake yen sampeyan pengin nggambar garis tipis eyeshadow ireng ing sadawane bulu mata. Ngendi goleki? Contone kene Donegal Love Pink Brow Brush.

Donegal, Love Pink, Brow Brush, 1 Brush 

Carane ngresiki sikat?

Ana sawetara cara kanggo mbusak keluwihan dandanan kanthi efektif saka sikat. Salah siji sing paling cepet yaiku wisuh nganggo sabun sing lembut. Nanging, sampeyan kudu ati-ati amarga perawatan iki garing metu bristles, supaya sampeyan mung bisa ngumbah sikat sintetik karo Strip. Dampen sabun lan gunakake sikat kanggo busa, banjur remet bristles nganggo driji lan mbilas nganggo banyu sing mlaku. Ing kasus sikat pondasi, sampeyan bisa nggunakake lenga cuci awak, sing apik kanggo mbubarake impurities.

Ana uga cara gawean kanggo seniman dandanan supaya sikat alami tetep seger lan alus. Cuci nganggo sampo bayi sing entheng, banjur (sawise mbilas) aplikasi kondisioner rambut. Sawise sawetara wektu, mbilas, wring metu andhuk lan sijine ing garing, ventilated Panggonan. Sawise pangatusan, bristles bakal dadi alus lan alus kaya anyar. Lan yen luwih seneng njupuk trabasan, sampeyan bisa nyedhiyakake rumus khusus kanggo ngresiki sikat, kayata Ibra, gel kanggo sikat ngumbah.

Ibra, sikat ngumbah gel, 300 ml 

Sampeyan bisa nemokake artikel liyane babagan dandanan lan tips kaendahan ing passion kita Aku Care babagan kaendahan. 

Add a comment