Gadget otomotif. Apa sing kudu digawa nalika liburan?
Artikel menarik

Gadget otomotif. Apa sing kudu digawa nalika liburan?

Gadget otomotif. Apa sing kudu digawa nalika liburan? Padha nggawe luwih gampang kanggo njaga mobil ing urutan, nambah comfort saka trip, bantuan nalika lelungan karo anak, nambah safety driving, lan panghibur. Perkara apa iku? Babagan gadget mobil sing bakal migunani kanggo saben pembalap, utamane nalika musim liburan.

Gadget otomotif. Apa sing kudu digawa nalika liburan?Ana wektu ing urip saben pembalap nalika dheweke pengin nggawe sawetara owah-owahan ing mobil. Modifikasi mobil ora kudu langsung digandhengake karo tuning invasif. Sawetara dandan bisa ditindakake kanthi nggunakake gadget mobil. Ana akeh sing saben pembalap kudu nemokake sing menarik ing antarane.

Keamanan luwih dhisik

Akeh gadget ing mobil dirancang kanggo nambah safety travel. Antarane wong-wong mau sing akeh digunakake lan ketok, kayata kit tanpa tangan utawa kacamata hitam kanthi lensa polarisasi. Kepiye carane para pembalap bisa njamin perjalanan sing ora repot? Wiwit nyopir bisa lancar, utamane ing dalan gedhe lan jalan tol, umpamane, kudu entuk piranti khusus sing ora ngidini driver turu. Gadget elektronik iki, sanalika sawise ndeteksi gejala pisanan ngantuk ing kendaraan, ngaktifake weker banter, yaiku sinyal bebaya. Kanggo nambah safety ing lelungan dawa, nimbang tuku sistem bebaya budhal lane. Sampeyan bisa uga pengin nimbang njupuk tampilan kacepetan GPS dibangun ing kaca ngarep. Iku piranti sing ora mbutuhake sampeyan kanggo njupuk mripat saka dalan kanggo ndeleng carane cepet kita arep. Kajaba iku, bisa uga ngelingake yen kacepetan sing diprogram wis ngluwihi.

urutan kapindho

Akeh pembalap nglampahi bagean pinunjul saka dina ing mobil sak vacation trip, supaya iku worth njupuk care saka urutan ing. Urutan ing mobil bisa dijaga, contone, kanthi bantuan rak gendheng, restraints, rak utawa kranjang, sing bakal nyegah gerakan bebas obyek ing mburi mobil nalika nyopir. Aksesoris iki bakal migunani ora mung nalika lelungan, nanging uga saben dina, contone, kanggo ngangkut tumbas. Sampeyan uga kudu njupuk tikar batang khusus sing tahan cairan utawa rambut kewan sing bisa tumpah. Iki bakal nglindhungi boot saka kontaminasi sing ora perlu. Pembalap Camping uga kasengsem ing repeller rodent elektronik, piranti dipasang ing kamar engine sing emits ultrasonik sing inaudible kanggo kuping manungsa, nanging ora nyenengake kanggo kéwan kayata martens, otters, badgers lan ferrets.

Katelu, kepenak

Saben pembalap mesthi bakal ngapresiasi gadget mobil sing bakal nambah kenyamanan perjalanan mobil. Salah siji saka wong-wong mau bisa dadi, contone, tikar kursi pijet, sing, kanthi nindakake getaran, impuls utawa pijet tekanan, ngidini sopir santai sajrone lelungan. Yen sampeyan pengin nuduhake informasi lalu lintas karo pembalap liyane, kayata yen ana macet utawa dalan, sampeyan bisa mbukak aplikasi ing smartphone sing ngidini sampeyan sesambungan karo kendharaan dalan liyane. pangguna (digunakake, mesthi, mung nalika mandheg, supaya ora nggawe bebaya ing dalan). AC minangka gadget sing mesthi bakal ngladeni ora mung kanggo penderita alergi. Tugase yaiku kanggo nyingkirake kabeh ambu ora enak saka interior mobil, contone, asap rokok, lan fungsi tambahan yaiku produksi ozon.

Kaping papat, lelungan karo bocah-bocah

Gadget otomotif. Apa sing kudu digawa nalika liburan?Nyopir mbutuhake perawatan, sing angel dijaga nalika ana bocah ing mobil. Nanging, ana sawetara gadget sing kudu narik kawigaten. Iki kalebu, contone, sistem DVD karo layar dibangun ing headrest kursi ngarep, kang sampeyan bisa nampilake dongeng. Nalika lelungan karo bocah cilik, iku uga worth njupuk organizers khusus kanggo kursi ngarep, kang sampeyan bisa sijine Toys favorit. Sampeyan uga bisa tuku tikar khusus sing ngidini anak sampeyan nggambar utawa nggambar nalika nyopir. Kajaba iku, ing antarane akeh gadget ana game papan sing dirancang kanggo dimainake ing mobil. Desaine, kayata pion kanthi magnet utawa wangun sing dicocogake karo tangan bocah cilik, nggawe nyaman nalika lelungan.

Kaping lima, hiburan

Nalika lelungan nganggo mobil, uga kudu ngurus hiburan sing cukup. Yen radio standar mobil sampeyan ora cocog karo sing dikarepake, sampeyan bisa uga pengin tuku pemancar FM. Thanks kanggo piranti iki, disambungake menyang soket korek rokok, sampeyan bisa ngirim gelombang radio, kalebu radio mobil. sinyal saka pamuter mp3, USB kelet, kertu SD utawa telpon. Pembalap sing seneng masak mesthi bakal ngapresiasi gadget kaya gelombang mikro mobil. Thanks kanggo iki, sampeyan bisa mangan sajian sing digawe panas ing halte bis. Ing pirang-pirang toko aksesoris mobil, sampeyan bisa tuku "gadget kuliner" liyane - tutup khusus kanggo setir, sing nggawe luwih gampang mangan ing mobil. Alami, sampeyan bisa nggunakake "meja seluler" iki mung nalika mobil diparkir. Penyayang kopi bakal seneng mesin kopi mobil sing luwih entheng rokok iki.

 - Gadget mobil nindakake macem-macem fungsi lan migunani, nanging sampeyan ora bisa kakehan. Uga, weruh yen sawetara aksesoris mobil dilarang ing macem-macem negara Eropa. Contone, kanggo nggunakake VCR ing Spanyol ana jalaran legal, lan ing Austria - denda sawetara puluhan ewu zlotys. Nanging, ing Slovakia dilarang nyelehake GPS utawa piranti liyane ing kaca ngarep ing papan sing mbatesi visibilitas pembalap. Mulane, nalika ngrancang lelungan liburan lan tuku aksesoris, kudu mriksa aturan lalu lintas ing negara sing arep dituju, komentar Michal Tochowicz, ahli otomotif saka jaringan ProfiAuto.

Add a comment